Appartementen - B&B

Wij heten u van harte welkom op De Deelderij in Schoonloo. Het hart van het bosrijke Drenthe. Zoekt u een ontspannende vakantie, of juist een actieve vakantie dan is De Deelderij de plek bij uitstek. In de omgeving zijn kilometerslange fietspaden en ook mountainbikeroutes. Schoonloo is tevens start-en eindplaats van twee etappes van het Pieterpad. Een overnachting is bij ons dan een prima keuze.

 

In onze rietgedekte boerderij bevinden zich 3 vakantieappartementen. Elk appartement heeft een eigen hal, douche, toilet, zitkamer, een volledig ingerichte keuken en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Het gebruik van een ledikantje, kinderstoel e.d. behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Vraag hier gerust naar. Alle appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, televisie, draadloos internet en een eigen gemeubileerd terras.De huurprijs is inclusief schoonmaak- en energiekosten èn bedlinnen. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Een handdoeken en/of keukenpakket is los bij te boeken.Tijdens het kampeerseizoen zijn er een aantal extra’s zoals een klein winkeltje met verse producten uit eigen moestuin, een pluktuin met verse kruiden, verse broodjes, een vergeten boodschap en de krant. Op het terras kunt u genieten van verse koffie, thee met eigengemaakt gebak en lekker Italiaans softijs.

 

Voor de tarieven klik HIER.

 

Aankomst-en vertrektijden:

Week: aankomst vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 11.00 uur.

Midweek: aankomst maandag vanaf 15.00 uur, vertrek op vrijdag 11.00 uur.

Weekend: aankomst vrijdag vanaf 15.00 uur, vertrek op maandag 11.00 uur

Losse overnachtingen: aankomst vanaf 15.00 uur, vertrek 11.00 uur.

Midweek: aankomst maandag vanaf 15.00 uur, vertrek op vrijdag 11.00 uur.

In overleg is aankomst en vertrek op andere dagen mogelijk. 

Op de dag van aankomst kunt u het appartement vanaf 15.00 uur betrekken. Denkt u  later te komen, laat het ons dan weten. 

Op de dag van vertrek dient u het appartement om 10.00 uur te verlaten. 

 


Vraag vrijblijvend naar informatie